Header Ads

Header ADS

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ατρόμητος Πατρών - Αναγέννηση Πατρών 2-1


Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο Πατρών, καθώς επικράτησε της Αναγέννησης με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.
Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου πήρε το τρίποντο που ήθελε στην εκπνοή του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρεόπουλου, ωστόσο οι παίκτες και οι άνθρωποι της Αναγέννησης υποστηρίζουν πως ο «άρχοντας» της αναμέτρησης Κώστας Ανδριανός είχε δώσει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις και κράτησε ένα λεπτό παραπάνω, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες οι άνθρωποι της φιλοξενούμενης ομάδας.
Το σκορ το είχε ανοίξει ο Ανδρεόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και η ισοφάριση ήρθε στο 81′ με τον πρώην παίκτη του Ατρομήτου Πατρών Τζελέπη.
Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χρήστος Καραπίτσος): Αθανασακόπουλος, Γερογιάννης, Χριστόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσιμπιτσής, Παπαγεωργίου, Γκότσης (62′ Μπακόπουλος), Κωστής, Γραμματικόπουλος (70′ Μαντάς), Ανδρεόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ ( Φίλιππος Σχοινάς): Σοφίλλας, Χριστόπουλος, Γρουζής, Παναγόπουλος, Ζαφειρόπουλος (62′ Ραυτόπουλος), Αδαμόπουλος, Τσίφας-Τσίτος, Τζίφας, Μούγκουλη (75′ Νικολακόπουλος), Τζελέπης (81′ Τσιμπιτσής), Χουσελάς (45′ Κακαφώνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.